• EnglishNorwegian

TEMAKVELD

En temakveld er et kurs hvor fokuset er på én meny med tilbehør. Kurset varer i 3 – 3,5 timer og er delt i tre deler. Våre temakvelder passer for deg som ønsker en innføring i indisk matlaging, bruk av krydder, ønsker å lære mer om spesielle retter eller rett og slett bare ha en hyggelig kveld der god mat står i sentrum.

 

En temakveld inneholder:

  • Teoretisk del – foredrag med detaljert gjennomgang av oppskrifter, krydder og ingredienser
  • Praktisk del – vi lager maten sammen, alle får oppgaver og muligheter til å prøve seg
  • Kulinarisk måltid der vi koser oss med maten og deler erfaringer og opplevelser

Åpne temakvelder har forskjellige menyer. Vi kan også skreddersy en kveld med valgte retter og/eller et spesielt tema etter dine ønsker for en gruppe på minimum 6 stykker. Under ser du temakvelder som er åpne for alle, ønsker du å arrangere dette privat kan det kombineres med indisk aften for eksempel. Dette er populært for bursdager, utdrikningslag og lignende.

 

Temakveld inkluderer :

– Kurskjøkken

– Ingredienser

– Utstyr

– Kokkekurs

– Oppskrifter

– Rengjøring og oppvask

– Et autentisk måltid

På våre kurs får du ansvar for å lage rettene selv under kyndig veiledning og instruksjon. Deltaker er med på å kutte, steke, kjevle, pynte og selvsagt inntar vi måltidet på indisk vis. Aktiv deltagelse gir stort læringsutbytte og gir trygghet når rettene skal lages på eget kjøkken etter fullført kurs.

Temakveldene gir deg kunnskap du kan ha nytte av over lang tid og koster 1250 kroner.

Temakvelden gjennomføres i våre kurslokaler i Helgesensgate 73B, 0563 Oslo.

For mer informasjon eller spørsmål vennligst kontakt Niru Kumra :

Epost: niru@masalamagic.com

Mobil: +47 90097291

Warning: array_merge(): Expected parameter 2 to be an array, object given in /customers/9/f/4/dinart.no/httpd.www/mm/wp-content/plugins/eventer/front/front_functions.php on line 2043 Warning: array_unique() expects parameter 1 to be array, null given in /customers/9/f/4/dinart.no/httpd.www/mm/wp-content/plugins/eventer/front/front_functions.php on line 2047

Relaterte linker